Сухопутні війська є

Сухопутні війська є "міцним горішком" безпеки країни - Гройсман

Укрінформ
Сухопутні війська - найчисельніші в Збройних силах України, на них покладені особо ризиковані завдання в АТО, і взагалі ці війська є "міцним горішком", який виступає гарантом безпеки країни.

На цьому наголосив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у вітанні з Днем Сухопутних військ України, повідомляє Урядовий портал.

"Базуючись на Сухопутних військах, на наших очах створюється сучасна модель Збройних Сил - високоефективних, оптимальних за чисельністю, мобільних, добре озброєних, здатних виконувати завдання у будь-яких умовах. У питанні розбудови нашої армії ми досягли значних успіхів. Сухопутні війська - це той "міцний горішок", який виступає гарантом безпеки нашої країни, це якісне управлінське та логістичне поєднання ракетних військ і артилерії, авіації та протиповітряної оборони, механізованих і танкових підрозділів, спеціальних військ і системи інженерно-технічного та тилового забезпечення", - сказав Гройсман.

Він також зазначив, що Сухопутні війська є найчисельнішим видом Збройних Сил і їх основною ударною силою.

Читайте також: Воїни Сухопутних військ першими стали на захист незалежності - Порошенко

"На бійців Сухопутних військ покладені особливо ризиковані завдання у зоні проведення антитерористичної операції, на них лягає основний тягар у протистоянні з ворогом та захисті української території", - підкреслив прем'єр.

Він акцентував, що питання фінансування Збройних Сил є одним з пріоритетних для уряду, адже "вже в 2020 році українська армія повинна повністю досягнути базових стандартів НАТО та відповідати критеріям членства в Альянсі".

"Насамперед, такі реформи та модернізація стосуються Сухопутних військ, що забезпечить Україну надійним захистом кращого світового рівня", - додав Гройсман.

Прем'єр висловив подяку військовослужбовцям Сухопутних військ за чесну службу, відданість Батьківщині, високий професіоналізм, мужність та відвагу, проявлені у боях з ворогом. І побажав міцного здоров’я й бойової удачі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-