Охоронцю Медведчука вручили підозру за напад на журналістів

Охоронцю Медведчука вручили підозру за напад на журналістів

Укрінформ
Правоохоронці вручили підозру 41-річному жителю Донецька, одному з охоронців лідера організації "Український вибір" Віктора Медведчука, за напад на журналістів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Співробітники Солом’янського управління поліції у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого 8 листопада 2017 року за ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України, встановили кількох осіб, причетних до скоєння цього правопорушення. Одному із чоловіків оголосили про підозру у вчиненні правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання від штрафу до трьох років обмеження волі.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 7 листопада біля VIP-терміналу аеропорту "Київ" поблизу Жулян, коли туди прилетів приватний борт Віктора Медведчука, його охоронці скоїли напад на знімальну групу програми журналістських розслідувань "Схеми", яка перебувала там з метою зафіксувати прямі перельоти Медведчука до Росії.

Читайте також: Охоронцям Медведчука підготували підозри через напад на журналістів

Національна спілка журналістів України засудила напад на журналістів, Нацполіція відкрила кримінальне провадження, а її очільник Князєв пообіцяв провести службове розслідування щодо бездіяльності поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-