Полторак проти відсторонення свого заступника Павловського

Полторак проти відсторонення свого заступника Павловського

Документ
Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак наполягає, що відсторонення з посади його заступника Ігоря Павловського негативно вплине на роботу МОУ.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

“Коментарі щодо незамінності та «відсутності» впливу заступника міністра Павловського І.В. на співробітників міністерства оборони, на думку прокурорів САП, зайві”, - прокоментували антикорупційники лист за підписом Полторака, який був поданий на розгляд суду зі сторони захисту Павловського.

У САП наголосили, що цей лист з’явився попри “декларовані під час проведення брифінгу 12.10.2017 року очільником Міністерства оборони України наміри боротьби з корупцією як одного з ключових факторів належного забезпечення обороноздатності держави, та необхідності проведення об’єктивного та неупередженого розслідування в кримінальному провадженні № 52016000000000319, при розгляді клопотання Детективів національного антикорупційного бюро України погодженого з прокурорами САП, щодо необхідності відсторонення заступника міністра оброни України від займаної посади на час досудового розслідування”.

Читайте також: Справа Міноборони: аудит підтвердив порушення при закупівлі палива

Як повідомляв Укрінформ, 12 жовтня Солом'янський райсуд Києва обрав Павловському запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. 9 листопада Апеляційний суд міста Києва змінив запобіжний захід Павловському на особисте зобов'язання.

Посадовець є фігурантом кримінальної справи НАБУ за фактом розтрати 149 млн грн під час закупівлі пального у 2016 році для потреб Міноборони.

Фото: Громадське

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-