Петренко просить Раду розглянути закони щодо протидії насильству над жінками

Петренко просить Раду розглянути закони щодо протидії насильству над жінками

Укрінформ
Міністр юстиції Павло Петренко закликав парламент негайно внести до порядку денного законопроекти щодо протидії насильству над жінками та посилення відповідальності за несплату аліментів.

Про це він написав у Facebook.

«Шановні народні депутати, 600 тисяч дітей чекають на ваш голос! Закликаю вас невідкладно внести до порядку денного, розглянути та прийняти у другому читанні цього тижня три надзвичайно важливі законопроекти: №4952 і №5294 для протидї насильству над жінками та дівчатами, №7277 для посилення відповідальності злісних неплатників аліментів, які мають борг більше 6 місяців», - написав Петренко.

Читайте також: Дослідники розказали про сексуальне насильство на окупованому Донбасі

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада 2017 року народні депутати 236 голосами підтримали законопроект №7277 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів" у першому читанні. Однією з новацій є позбавлення боржника, який не сплачує аліменти більше 6 місяців, права виїзду за кордон - аж до ліквідації заборгованості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-