НАЗК відкрило спецлінію для повідомлень про корупцію 24/7

НАЗК відкрило спецлінію для повідомлень про корупцію 24/7

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало прийом повідомлень про корупцію на спеціально створену телефонну лінію у цілодобовому режимі.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Відтепер створена у Національному агентстві спеціальна телефонна лінія для повідомлень про корупцію +38(044)200-06-91 працює у цілодобовому режимі", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, з 9 до 18 год. з понеділка по п’ятницю включно повідомлення про корупцію приймаються безпосередньо працівниками Національного агентства, а з 18 год. до 9 год. з понеділка по п’ятницю та в неробочі дні (святкові та вихідні) повідомлення приймаються в автоматичному режимі через автовідповідач.

Читайте також: У Китаї генерал наклав на себе руки через звинувачення у корупції

При повідомленні про корупцію через автовідповідач необхідно вказати своє прізвище, ім’я, по батькові та адресу, на яку особу, що повідомляє про цей факт, бажаєте отримати відповідь, а також прізвище, ім’я, по батькові, посаду та місце роботи особи, яка вчинила корупційне правопорушення, і обставини його вчинення.

У НАЗК нагадали, що повідомлення повинно містити інформацію, яка стосується конкретної особи, та фактичні дані, які можуть бути перевірені Національним агентством з питань запобігання корупції в межах повноважень, визначених статтею 11 Закону України "Про запобігання корупції".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-