Гламур “ЛНР”: донька Корнета вчилась у США та робить подарунки на $10 тисяч

Гламур “ЛНР”: донька Корнета вчилась у США та робить подарунки на $10 тисяч

Укрінформ
У Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого підтвердили, що в них навчається Марина Корнет - донька “міністра МВС ЛНР" Ігоря Корнета — до якої у виші претензій не мають.

Про це кореспондентові Укрінформу сказала редактор багатотиражної газети вишу Олена Муравйова.

“Дійсно, Марина Корнет навчається на четвертому курсі університету. Вона повнолітня людина і громадянка України. Вступала на загальних засадах, за результатами ЗНО набрала достатню кількість балів для бюджетної форми навчання. Вчиться дівчина добре, отримує стипендію, тож в університеті не мають до неї жодних претензій. Звісно ж, ми не уточнювали, хто її батьки, як і батьки інших студентів чи абітурієнтів”, - підкреслила Муравйова.

У соцмережах 23 листопада з'явилась інформація про те, що донька бойовика з Луганщини навчається в Харкові. Тоді ж багато користувачів перепостили її сторінку, де дівчина виставляє фото зі свого відпочинку в Туреччині.

Читайте також: У Луганську в банках заявляють, що готівки не буде до кінця року

Вона є найстаршою з трьох дітей Ігоря Корнета.

Згідно сторінці Марини "ВКонтакте", яка вже видалена, у 2013 році вона навчалася в США.

За словами однокурсників, дівчина досить забезпечена. Приміром, вона може дозволити собі подарувати хлопцю годинник вартістю $10 тисяч.

Як повідомляв Укрінформ, в окремих районах Луганської області відбулося загострення ситуації, пов'язане із боротьбою за владу між злочинними угрупованнями ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького та так званого "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета. На думку експертів, цей конфлікт є наслідком протистояння між групою впливу ФСБ Росії, яка є куратором Корнета, та групою впливу помічника президента РФ Владислава Суркова, яка стоїть за Плотницьким.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-