Суд залишив Єфремова за гратами

Суд залишив Єфремова за гратами

Укрінформ
На Луганщині Старобільський райсуд відмовив адвокатам екс-депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова в зміні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

«В ході судового засідання допитано одного свідка обвинувачення та розглянуто клопотання сторони захисту про скасування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За результатами розгляду суд залишив Олександра Єфремова під вартою. Судовий розгляд у кримінальному провадженні триває», – йдеться в повідомленні.

Наступне засідання заплановане на 28 листопада. Передбачається заслухати ще двох свідків у справі.

Читайте також: Суд продовжив арешт Єфремова на два місяці

Як повідомляв Укрінформ, Генеральна прокуратура України 4 січня направила до суду обвинувальний акт стосовно Єфремова. Його обвинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА; у пособництві в захопленні Управління СБУ в Луганській області; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України; в організаційному сприянні створенню та діяльності угруповання "ЛНР"; державній зраді.

Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту "Бориспіль", звідки він, за даними ГПУ, намагався вилетіти до Відня. 13 січня 2017 року Єфремова із Києва конвоювали до Старобільська, де він і нині перебуває під арештом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-