Прем'єр Молдови проти маніпуляцій щодо російських військ у Придністров'ї

Прем'єр Молдови проти маніпуляцій щодо російських військ у Придністров'ї

Укрінформ
Прем'єр Молдови назвав «грубою маніпуляцією» інформацію про відмову від вимог про виведення російських військ з Придністров'я.

Про це передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Республіка Молдова твердо і послідовно залишається на своїх позиціях, наполягаючи на включенні до порядку денного Генеральної Асамблеї ООН питання про повне виведення російських військ і озброєнь з території нашої країни», - зазначив прем'єр.

Читайте також: Фестиваль української пісні у Придністров'ї зібрав 200 учасників

Глава уряду Молдови нагадав, що розгляд питання про виведення російських військ було лише відкладено на невизначений час, висловивши подив і обурення інформацією, що з'явилася в деяких ЗМІ, про те, що нібито уряд зажадав зняти з порядку денного ООН це питання.

Філіп закликав ЗМІ об'єктивно інформувати суспільство і не публікувати на сторінках газет і журналів, а також інтернет-ресурсів неперевірену інформацію. Водночас прем'єр-міністр спростував інформацію про те, що нібито уряд відмовився від вимоги про виведення російських військ і озброєння з території Придністровського регіону.

Як повідомлялося, раніше уряд Молдови звернувся в ООН з вимогою про включення до порядку денного Генеральної Асамблеї питання про виведення російських військ із Придністровського регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-