Керівники держави привітали українську молодь з Днем студента

Керівники держави привітали українську молодь з Днем студента

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав українську молодь з Міжнародним днем студента.

Про це повідомляється на сайті глави держави. 

“Щиро вітаю вас, молоде інтелектуальне покоління, із Днем студента. Історією вам відведено одне з найвідповідальніших місць у процесі творення та розбудови незалежної України”, - підкреслив Порошенко.

За словами Президента, від небайдужої життєвої позиції студентів та підтримки процесів реформування всього спектра суспільно-політичного життя великою мірою залежить європейське майбутнє держави.

Він наголосив, що для реалізації таких амбітних завдань студенти мають успішно торувати шлях до вершин професійної майстерності, розвиватися як у стінах закладів освіти, так і поза ними.

Як заявив Президент, держава робить усе, аби попри російську військову агресію забезпечити кожному українцю доступ до якісної освіти. “Зараз, у ході всебічної модернізації вітчизняної вищої школи, для вас відкривається безліч нових можливостей, які ви маєте використати з метою подальшого вдосконалення”, - відзначив Порошенко.

Глава держави побажав студентам міцного здоров’я, мирного неба, щедрої долі, невичерпної творчої енергії задля здобутків в ім’я України.

Читайте також: Студентам у Кабміні розповіли про захист України на інформвійні

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман також привітав українських студентів.

Вітання розміщено на сторінці глави уряду у Facebook.

“Вітаю з Днем студента! Завжди із задоволенням спілкуюся з молоддю, яка приносить нові корисні та цікаві ідеї”, - написав Гройсман.

Прем'єр побажав студентам невичерпної жаги до знань, міцного здоров'я та нових звершень.

Як повідомлялося, Міжнародний день студента був встановлений 17 листопада 1946 року на Всесвітньому конгресі студентів, що відбувся в Празі, в пам'ять чеських студентів-патріотів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-