Корчак каже, що її свекруха після візиту НАБУ злягла до лікарні

Корчак каже, що її свекруха після візиту НАБУ злягла до лікарні

Укрінформ
Свекруха голови НАЗК Наталії Корчак потрапила до лікарні після того, як детектив НАБУ прийшов до неї додому для проведення допиту.

Про це Корчак написала в Фейсбуці.

“Окрема “подяка” детективу, який прийшов, коли стемніло, близько 6 вечора, до людини похилого віку, яка перебувала вдома одна з малою дитиною. Це безумовно, дуууже професійно і дуууже цивілізовано… Саме завдяки ВАШИМ методам роботи мати мого чоловіка госпіталізовано”, - стверджує голова НАЗК.

Вона заявила, що свекруха зачинила детектива в своїй квартирі, оскільки прийняла його за шахрая.

“Коли заходив до квартири, слідчий швидко махнув документом, схожим на посвідчення, але вона не встигла розібрати, що там написано. Оскільки спочатку він сказав, що задасть декілька запитань, а сам почав заповнювати заздалегідь заготовлений протокол допиту, не давав їй його прочитати та вимагав поставити підписи, свекруха подумала, що це шахрай та подзвонила сину. Він викликав поліцію. До приїзду поліції, щоб шахрай нікуди не втік, закрила замок”, - пояснила Корчак.

Читайте також: Свекруха Корчак закрила детектива НАБУ в своїй квартирі

За її словами, в результаті нічних подій свекруха, Надія Іванівна Тімер-Булатова, звернулася до поліції із заявою про перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу та незаконного проникнення до житла фізичної особи.

Як зазначили в прес-службі поліції Києва, проводяться усі необхідні заходи для перевірки інформації, викладеної у заяві потерпілої. Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-