Журналісти отримали погрози від представників Медведчука

Журналісти отримали погрози від представників Медведчука

Укрінформ
Лист від імені Ігоря Кириленка, адвоката, який захищає інтереси лідера організації "Український вибір", редакція програми отримала за годину до виходу розслідування про Віктора Медведчука.

Про це повідомляє телеканал новин 24.

У листі-погрозі адвоката назвав розслідування журналістів щодо перельотів політика до Росії "провокацією" та звинуватив їх у втручанні в приватне життя Віктора Медведчука і його родини.

Читайте також: З'явилися кадри нападу охоронців Медведчука на журналістів "Схем"

Редакція програми "Схеми" (спільного проекту Радіо Свобода та каналу "UA:Перший") у свою чергу відкидає звинувачення адвоката Віктора Медведчука, поширені у зв’язку з виходом розслідування "Чорні чоловічки" Віктора Медведчука" і вважає їх такими, що не відповідають дійсності.

Як повідомлялося, ввечері 7 листопада в аеропорту "Київ" біля VIP-терміналу стався напад на журналістів програми "Схеми".

Знімальна група у складі журналістів Михайла Ткача та Ярослава Бондаренка і оператора Кирила Лазаревича чекала на приліт із Росії Віктора Медведчука. Проте їм завадили: журналістів штовхали, били, відбирали камеру. Вони впевнені, що напад вчинили охоронці Медведчука.

Читайте також: Поліція розслідує напад на журналістів в аеропорту "Київ"

Національна спілка журналістів України засудила напад на журналістів.

8 листопада прокуратура Києва розпочала кримінальне провадження за фактом перешкоджання роботі знімальної групи програми "Схеми". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-