Знайшли автомат, з якого вбили Окуєву - Геращенко

Знайшли автомат, з якого вбили Окуєву - Геращенко

Відео
Укрінформ
Слідчі у справі про вбивство відомої української активістки та бійця АТО Аміни Окуєвої знайшли автомат, з якого був розстріляний автомобіль.

Про це повідомив в ефірі телеканалу "Прямий" член колегії МВС, народний депутат Антон Геращенко.

За його словами, на автоматі знайдені сліди ДНК людини, яка з нього стріляла.

"У справі про вбивство Аміни Окуєвої минулого тижня у полі було знайдено автомат, з якого розстріляли автомобіль. На ньому були сліди ДНК тієї людини, яка ним користувалася, вбивці. Ці сліди ДНК зараз віддано експертам-криміналістам, поліції. Вони ідентифікують це ДНК, і в момент, коли у нас буде підозрюваний, ми зможемо порівняти їх і будемо точно впевнені, що ця людина - вбивця або не вбивця Аміни", - зазначив Геращенко.

Читайте також: Осмаєв заявив, що знає замовників убивства Окуєвої

Як повідомлялося, 30 жовтня біля селища Глеваха Київської області невідомі відкрили вогонь по чеченських добровольцях. Аміна Окуєва загинула, її чоловіка Адама Осмаєва було поранено.

Попередній замах на подружжя було вчинено 1 червня на Подолі у Києві. Тоді Окуєва зуміла нейтралізувати й поранити нападника.

Секретар РНБО Олександр Турчинов звинуватив Росію у вбивстві Окуєвої.

Нардеп Ігор Мосійчук вважає, що замах на нього, а також вбивства Окуєвої і Тимура Махаурі вчинила одна й та сама диверсійна група.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-