Турчинов розказав про “тест-драйв” українських боєприпасів

Турчинов розказав про “тест-драйв” українських боєприпасів

Відео
Укрінформ
Відбулися успішні військові випробування боєприпасів, вироблених на українських підприємствах. 

Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов після завершення випробувань на військовому полігоні у Дівичках, повідомили Укрінформу у вівторок у прес-службі РНБО.

За словами Турчинова, РНБО поставила завдання перед українським оборонним комплексом налагодити виробництво боєприпасів. «Це дуже важлива тема для зміцнення обороноздатності країни, її актуальність значно зросла після того, як було знищено два наших потужних арсенали», - сказав він.

Секретар РНБО повідомив про успішні військові випробування боєприпасів українського виробництва. «І що дуже важливо, це найдефіцитніша група боєприпасів, а саме: 152-мм снаряди, гранати (ВОГ) для АГС і 60-мм міни для нових українських мінометів, які вже поставлені на озброєння Збройних сил України», - сказав він, додавши, що під час стрільб усі боєприпаси підтвердили задані бойові характеристики.

Турчинов зазначив, що після проведення найближчим часом державних випробувань та прийняття на озброєння цих боєприпасів розпочнеться їх серійне виробництво.

Читайте також: Турчинов перевірив готовність до зими військових в АТО

Секретар РНБО наголосив, що після початку серійного виробництва «у наших військових на фронті вже не буде проблем ані з гранатами для АГС, ані з боєприпасами великого калібру, ані з мінами для мінометів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-