Теракт біля

Теракт біля "Еспресо": СБУ просить громадян надати відео з реєстраторів

Укрінформ
Служба безпеки України звернулася з проханням до громадян надіслати наявну інформацію щодо теракту в Києві 25 жовтня, коли біля редакції телеканалу "Еспресо" вибухнув замінований мопед.

Про це повідомляється на сайті СБ України. 

"Служба безпеки України продовжує реалізовувати комплекс заходів, спрямованих на розкриття терористичного акту на вулиці Адама Міцкевича у Києві 25.10.2017 рівно о 22 годині, через який загинуло двоє людей. СБ України звертається до громадян з проханням надати інформацію щодо обставин вчинення цього злочину", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці, зокрема, просять надіслати дані, зафіксовані відеореєстраторами, будь-якими іншими мобільними або стаціонарними пристроями, відеозаписи подій та обстановки на ділянці, що знаходиться у периметрі вулиць Уманської, Іскрівської, Єреванської, Чоколовського бульвару, за період з 20:00 до 22:30 25.10.2017.

Читайте також: Політолог Бала вперше розповів про свій стан після вибуху біля "Еспресо"

Інформацію просять надсилати на електронну поштову скриньку gusbu_kiv@ssu.gov.ua (у темі листа прохання вказувати, що відомості стосуються теракту на вулиці Адама Міцкевича), або цілодобово за телефоном +38 (068) 991-41-87. Анонімність гарантується.

Як повідомляв Укрінформ, близько 22:05 25 жовтня біля редакції телеканалу "Еспресо" в Києві стався вибух, унаслідок якого загинув підполковник МВС у відставці Михайло Морміль, а також постраждали нардеп Ігор Мосійчук, його охоронець та політолог Віталій Бала. Пізніше стало відомо, що у лікарні помер особистий охоронець Мосійчука - 31-річний старший сержант поліції Руслан Кушнір.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-