Геращенко готує запит у поліцію: люди в балаклавах обшукують відвідувачів ВР

Геращенко готує запит у поліцію: люди в балаклавах обшукують відвідувачів ВР

Укрінформ
Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко заявляє, що представники наметового табору примусово оглядали особисті речі відвідувачів парламенту.

Про це політик написала у Facebook.

“Кілька представників неурядових організацій і просто громадян, що приходили на зустріч до мене у ВР, поскаржилися, що їх особисті речі й сумочки примусово оглядали невідомі люди в балаклавах у влаштованому біля ВР самозбудованому вольєрі. Це неприпустимо. І є серйозним порушенням закону, на який має реагувати Нацполіція”, - пише Геращенко.

За її словами, “по суті, незаконні формування оглядають в центрі української столиці особисті речі громадян”.

“Готую офіційний запит в Нацполіцію”, - наголосила Ірина Геращенко.

Читайте також: “МіхоМайдану” сумно без силовиків. І їх – трохи залишилось…

Вона звертається до політиків і лідерів політсил, які закликали людей зібратися, докласти зусиль, аби вийти з ситуації та “припинити цей безлад і знущання над Маріїнським парком”.

“Негоже лідерам і тим, хто претендує на нове лідерство, займати страусячу позицію, відмежуватися від поразки й набрати води в вуста, мовчати, коли члени твоєї фракції чи твої вчорашні соратники по спільній акції тероризують Київ і киян”, - зазначила віце-спікер.

Як повідомлялося, Ірина Геращенко ще 21 жовтня вимагала від одного з організаторів акції під Радою нардепа Єгора Соболєва негайно розблокувати центральні вулиці столиці, підписавши свій пост у Фейсбуці "Мій ультиматум Соболєву".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-