Самарський говорив, що «розкопав» сенсаційні матеріали - нардеп

Самарський говорив, що «розкопав» сенсаційні матеріали - нардеп

Укрінформ
Народний депутат України Сергій Шахов заявив, що убитий учора ввечері депутат Сєверодонецької міської ради Сергій Самарський володів якоюсь компрометуючою інформацією проти керівників місцевого відділення Опозиційного блоку.

Про це він написав у Facebook.

«Напередодні своєї загибелі Сергій мені говорив, що розкопав сенсаційні матеріали по АЗОТу і депутатах від ОБ, а також готував до виходу відразу кілька статей про схеми грабежу в Луганській області», - наголосив Шахов.

До свого обрання у Верховну Раду в липні 2016-го Шахов був депутатом Сєверодонецької міської ради.

У боротьбі проти лідера Опоблоку Ігоря Буткова вони з Сергієм Самарським були союзниками (Шахов очолював фракцію партії «Наш край», Самарський - БПП). Після того, як Шахов пішов у Верховну Раду, тісна співпраця між політиками не припинялася, у тому числі - в публічній сфері.

Як вже повідомлялося, в місті вже два роки триває напружений конфлікт між міським головою Валентином Казаковим і колишнім секретарем ради, лідером місцевого Опоблоку Ігорем Бутковим, внаслідок чого робота міської влади практично заблокована.

Депутат Сєверодонецької міськради, радник мера міста Сергій Самарський був убитий в ніч на п'ятницю, 3 листопада. 

Читайте також: Вбитий у Сєверодонецьку депутат хотів іти у мери - Гарбуз

Радник голови МВС Іван Варченко заявив, що Самарського били по голові тупим предметом, ударів було кілька, а також назвав три оперативні версії, серед яких політична діяльність депутата, розбій і бізнес-відносини, які були ще до політичної діяльності.

Самарському було 55 років. Він був депутатом 7-го скликання Сєверодонецької міської ради від БПП. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-