Справа рюкзаків: суд обирає запобіжний захід сину Авакова

Справа рюкзаків: суд обирає запобіжний захід сину Авакова

Укрінформ
Солом'янський райсуд почав розгляд клопотання САП про обрання запобіжного заходу сину міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександру.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, в зал пройшла лише частина журналістів, більшість представників ЗМІ залишилась у коридорі.

Суддя у справі - Віталій Українець.

Раніше у середу Солом'янський райсуд столиці отримав клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу для підозрюваного у кримінальному провадженні щодо розтрати державних коштів під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії Олександра Авакова.

Як повідомлялося, 31 жовтня НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та ще одну особу в рамках розслідування справи про розтрату 14 млн грн під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Читайте також: "Рюкзаки Авакова": суд отримав клопотання САП на арешт іще двох фігурантів справи

За версією слідства, зазначені особи причетні до закупівлі у 2015 році за кошти Міністерства внутрішніх справ рюкзаків за ціною, суттєво вищою за середньоринкову. За інформацією досудового розслідування, товар не був поставлений вчасно та, до того ж, не відповідав вимогам, встановленим МВС, внаслідок чого державі було завдано збитків в розмірі понад 14 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-