Порошенко назвав важливою угоду між Укрінформом та саудівським інформагентством

Порошенко назвав важливою угоду між Укрінформом та саудівським інформагентством

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко назвав "дуже важливим" підписаний в Ер-Ріяді Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва та обміну новинами між Саудівським пресовим агентством та УНІА "Укрінформ".

Про це заявив Президент України Петро Порошенко журналістам за результатами першої частини свого візиту до країн Перської затоки.

"Дуже важлива підписана угода з Укрінформом, де нарешті саудити зможуть отримувати пряму інформацію з української інформаційної агенції, так само, як і ми матимемо доступ до інформації, яку надає саудівська агенція", - сказав він.

Президент також не виключив, що будуть наступні кроки, "аж до кореспондентського пункту каналу "Аль-Арабія" у Києві та будівництво Ісламського культурного центру".

Читайте також: Укрінформ домовився про обмін новинами з Саудівським інформагентством

Як повідомлялося, ході офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Королівства Саудівська Аравія відбулося підписання Меморандуму про взаєморозуміння щодо співробітництва та обміну новинами між Саудівським пресовим агентством та Українським національним інформаційним агентством "Укрінформ".

Підписання документа забезпечить дотримання спільних інтересів та налагодження співпраці між двома агентствами в інформаційній сфері з метою обміну власною інформацією, що знаходиться у відкритому доступі у мережі Інтернет, з подальшим правом її використання у своїх інформаційних продуктах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-