Грицак допускає російський слід у вбивстві Окуєвої

Грицак допускає російський слід у вбивстві Окуєвої

Оновлено
Укрінформ
Глава Служби безпеки Василь Грицак не береться стверджувати наявність російського сліду у вбивстві українсько-чеченської патріотки Аміни Окуєвої, але допускає, що він там може бути.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мені не зовсім коректно буде коментувати провадження, яке ми не провадимо. Ви знаєте, що Національна поліція розслідує це провадження і зареєстрована кримінальна справа за частиною 2 статті 115 "Навмисне замовне вбивство". Тому мені зараз сказати, є там слід Російської Федерації чи немає, - я не можу голослівно говорити. Водночас я можу допустити з величезною долею ймовірності такий слід", - сказав Грицак.

Як повідомлялося, 30 жовтня біля селища Глеваха Київської області невідомі відкрили вогонь по чеченських добровольцях Аміні Окуєвій та Адаму Осмаєву. Окуєва загинула, Осмаєва поранено.

Читайте також: В Окуєву влучило 5 куль - прокурор Київщини

Попередній замах на Осмаєва та Окуєву було вчинено 1 червня на Подолі у Києві. Тоді Окуєва зуміла нейтралізувати й поранити нападника.

Секретар РНБО Олександр Турчинов звинуватив Росію у вбивстві Окуєвої.

Нардеп Ігор Мосійчук вважає, що замах на нього, а також вбивства Окуєвої і Тимура Махаурі вчинила одна й та сама диверсійна група.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-