"Рюкзаки Авакова": НАБУ оголосило дві підозри

Укрінформ
Двом фігурантам "справи рюкзаків" Національне антикорупційне бюро повідомило про підозру у розтраті 14 млн грн.

Про це інформує прес-служба НАБУ.

"Двом особам, затриманим детективам НАБУ та прокурорами САП 31 жовтня в рамках розслідування так званої "справи рюкзаків", повідомлено про підозру у вчиненні злочину, кваліфікованого за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України", - зазначається у повідомленні.

Зокрема, йдеться про колишнього заступника міністра внутрішніх справ України та приватну особу. "Ще одну особу, також затриману цього дня в рамках розслідування зазначеного провадження, доправляють із Харкова до Києва для вручення підозри", - повідомили у відомстві.

За інформацією "Української правди", підозру оголосили сину міністра внутрішніх справ Олександру Авакову та екс-заступнику голови МВС Сергію Чеботарю.

Зазначається також, що третього фігуранта справи - керівника ІТ-компанії Turboseo Володимира Литвина - зараз везуть з Харькова до Києва.

Як повідомляв Укрінформ, до Солом`янського райсуду ще не надійшли клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжних заходів фігурантам справи щодо порушень під час процедури закупівлі рюкзаків для потреб МВС.

Читайте також: "Рюкзаки Авакова": запобіжний захід сину міністра обиратимуть завтра

31 жовтня 2017 року детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційного прокуратури здійснили низку обшуків, в результаті яких за підозрою у розтраті понад 14 млн грн затримали трьох осіб.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії. Встановлюється коло причетних осіб.

Згодом з’явилась інформацію про те, що НАБУ затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександра, а також екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-