Стан здоров'я Мосійчука стабільний - лікар

Стан здоров'я Мосійчука стабільний - лікар

Укрінформ
Стан здоров'я народного депутата Ігоря Мосійчука, постраждалого внаслідок вибуху, наразі стабільний, йому планується провести ще одну операцію - на нозі.

Про це на прес-конференції заявив директор Національного Інституту хірургії та трансплантології ім. Шалімова Олександр Устенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз стосовно стану хворого - його стан стабільний, середнього ступеню важкості. Зараз у нього є травматичний перелом правої кінцівки, є велика рана правого стегна, дуже багато металевих уламків у різних частинах тіла. Зараз нами ведеться динамічне спостереження за цими уламками. Час і метод їх видалення буде вирішуватися впродовж тижня", - сказав Устенко.

У коментарі журналістам він додав, що Мосійчуку планують провести ще одну операцію - на нозі, але коли - ще невідомо.

"Щодо його повної соціальної реабілітації - то, я думаю, це період десь до півроку", - зазначив Устенко.

Читайте також: Мосійчук: Версію замаху на підполковника Морміля вигадали, щоб заплутати слідство

Як повідомляв Укрінформ, близько 22:05 в середу, 25 жовтня, біля редакції телеканалу "Еспресо" в Києві стався вибух. Внаслідок вибуху загинув особистий охоронець народного депутата Мосійчука - 31-річний старший сержант поліції Русдан Кушнір. При цьому сам Мосійчук, політолог Віталій Бала і ще двоє перехожих отримали поранення. Вранці 26 жовтня стало відомо, що у лікарні помер ще один постраждалий від вибуху. Це один з перехожих - підполковник МВС у відставці Михайло Морміль.

Подію кваліфіковано як терористичний акт. Розслідуванням займається СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-