Мосійчука переведуть до іншої лікарні - Ляшко

Мосійчука переведуть до іншої лікарні - Ляшко

Укрінформ
Стан постраждалого внаслідок нічого вибуху народного депутата Ігоря Мосійчука залишається стабільно важким, до нього в лікарню приїхали батько та брат.

Про це під заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко 26 жовтня під час брифінгу у приватній клініці "Борис", де перебуває Мосійчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз до нього приїхали батько та рідний брат, зараз там працюють слідчі. Стан важкий, але стабільний. Ігор у свідомості, спілкується. Я сьогодні вранці говорив із головою Служби безпеки та міністром внутрішніх справ. Слідство просувається вперед, але більше нічого сказати не можу", - сказав Ляшко.

Він підтвердив, що Мосійчука буде переведено до іншої лікарні, але інтересах безпеки не назвав, до якої саме.

Лідер Радикальної партії також заявив, що їхня політсила надаватиме необхідну допомогу сім'ям загиблих офіцерів поліції - 31-річного Руслана Кушніра, який був охоронцем Мосійчука, та 36-річного Михайла Мормеля.

"У загиблого Руслана залишилась чотирирічна донька. Ми надамо всю допомогу на похорони і ми будемо далі підтримувати цю дівчинку... Мої помічники вже зв'язалися з сім'єю загиблого пана Михайла - вони просять допомогу, бо там повилітали всі вікна в квартирі", - уточнив Ляшко.

Читайте також: Життю Мосійчука наразі нічого не загрожує - керівник клініки

Він також підтвердив інформацію про те, що у загиблого Кушніра вагітна дружина.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві біля телеканалу "Еспресо" пізно ввечері 25 жовтня прогримів вибух, в результаті поранення отримали п'ятеро осіб, зокрема депутат Ігор Мосійчук і політтехнолог Віталій Бала. Охоронець Мосійчука - 31-річний працівник поліції полку особливого призначення Руслан Кушнір помер від поранень по дорозі в лікарню. 26 жовтня стало відомо ще про одного загиблого - випадкового перехожого 36-річного Михайла Мормиля. До 2015 року підполковник Мормиль був співробітником юридичного департаменту МВС. Після звільнення він займався приватною юридичною практикою.

За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за статтею 258-3 Кримінального кодексу України (створення терористичної групи чи терористичної організації).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-