Теракт біля

Теракт біля "Еспресо" міг бути спрямований не лише проти Мосійчука - прокурор

Укрінформ
Слідство розглядає версію замаху на народного депутата Ігора Мосійчука як пріоритетну, однак не відкидає і інших мотивів вчинення теракту біля телеканалу "Еспресо" в Києві.

Про це заявив під час прес-конференції прокурор Києва Роман Говда, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Пріоритет є Мосійчук, разом з тим ми не відкидаємо будь-яких інших мотивів вчинення цього злочину відносно інших осіб, які були разом з ним, або журналістів", - сказав Говда, відповідаючи на запитання, чи розглядає слідство інші версії, крім замаху на Мосійчука, під час теракту біля "Еспресо".

Перший заступник прокурора Києва Павло Кононенко додав, що об’єктом замаху міг бути "будь-хто з політичних чи громадських діячів, які щодня приходили на телеканал "Еспресо".

Читайте також: Під "Еспресо" вибухнув пристрій потужністю 400-600 г тротилу

"І ми не можемо відкидати версію про замах на вбивство будь-якого громадського та політичного діяча, який перебував на телеканалі "Еспресо" в цей час, а також когось із журналістів", - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві біля телеканалу "Еспресо" пізно ввечері 25 жовтня прогримів вибух, у результаті якого поранення отримали п'ятеро осіб, зокрема депутат Ігор Мосійчук і політтехнолог Віталій Бала. Охоронець Мосійчука незабаром помер від поранень по дорозі в лікарню. 26 жовтня стало відомо про ще одного загиблого - випадкового перехожого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-