Мосійчук у реанімації, стан тяжкий

Мосійчук у реанімації, стан тяжкий

Оновлено
Укрінформ
Стан здоров'я народного депутата Ігоря Мосійчука, який постраждав внаслідок вибуху в Києві, - тяжкий, він перебуває у реанімації. 

Про це журналістам сказав лікар кліники "Борис",де перебуває депутат, Ігор Конівець.

В палату до Мосійчука нікого не допускають. 

"Стан тяжкий, до середнього ще рано. Стан такий, що характеризує перша доба післяопераційного періоду. Вчора вночі закінчилось оператичне втручання, йому видалили багато осколків. Зараз пацієнт знаходиться у палаті інтенсивної терапії", - сказав лікар.

За його словами, з Мосійчуком можна спілкуватись. Загалом внутрішні органи не постраждали, сказав лікар.

Конівець повідомив, що найбільше постраждали ноги, є відкритий перелом. "Дуже велика рана правого стегна і багато осколків в нижніх кінцівках. Є осколки і в потиличній ділянці головного мозку та нижній частині тулуба", - зазначив лікар.

За його словами, на даний час немає нічого такого, що загрожує життю Мосійчука, але це лише перша доба. В палату до нього нікого не пускають, однак мобільним йому дозволили користуватись. 

Читайте також: У вбивстві Мосійчука був зацікавлений Кадиров — радник глави МВС

Через годину президент компанії "Борис" дасть більш розширену інформацію, сказав лікар. 

Як повідомляв Укрінформ, у Києві біля телеканалу «Еспресо» пізно ввечері 25 жовтня прогримів вибух, у результаті якого поранення отримали п'ятеро осіб, зокрема депутат Ігор Мосійчук і політтехнолог Віталій Бала. Охоронець Мосійчука незабаром помер від поранень по дорозі в лікарню. 26 жовтня стало відомо про ще одного загиблого - випадкового перехожого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-