Портников виходить зі складу наглядової ради

Портников виходить зі складу наглядової ради "Суспільного"

Укрінформ
Журналіст і політичний аналітик Віталій Портников подав заяву про складання повноважень члена наглядової ради ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України».

Про це повідомляє прес-служба Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

«До Національної ради 24 жовтня 2017 року надійшла заява від члена наглядової ради ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» Віталія Портникова про складання повноважень за власним бажанням», - йдеться у повідомленні.

Портников був рекомендований до складу наглядової ради НСТУ фракцією політичної партії «Народний фронт» у Верховній Раді України.

Читайте також: Наглядова рада суспільного мовлення обиратиме членів правління НСТУ

«Відповідно до пункту 5 статті 8 Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України» у разі дострокового припинення повноважень члена Наглядової ради НСТУ, обраного від депутатської фракції чи групи, така депутатська фракція чи група ухвалює рішення про обрання нового члена Наглядової ради НСТУ», - уточнюють у прес-службі Нацради.

Регуляторний орган очікує від депутатської фракції політичної партії «Народний фронт» подання, аби внести зміни у рішення від 17 грудня 2015 року № 2208 «Про затвердження складу Наглядової ради».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-