Мітинг під Радою: одному з правопорушників оголосили підозру

Мітинг під Радою: одному з правопорушників оголосили підозру

Укрінформ
Поліція у понеділок, 23 жовтня, проситиме суд обрати запобіжний захід одному із затриманих під час протестів під парламентом правопорушникові.

Про це повідомив голова Національної поліції України Сергій Князєв в ефірі телеканалу "112", передає кореспондент Укрінформу.

"Одному з правопорушників уже оголошена підозра. Сьогодні ми звертаємося до суду щодо розгляду міри запобіжного заходу", - сказав Князєв.

За його словами, щодо інших учасників заворушень "також без затримки, швидкими темпами матеріали будуть зібрані і скеровані (до суду - ред.) відповідно".

Як повідомляв Укрінформ, з 17 жовтня під Верховною Радою триває акція протесту з вимогами ухвалити низку законопроектів. Мітингувальники вимагали ухвалення законопроектів про Антикорупційний суд, про зміну виборчого законодавства та про зняття депутатської недоторканності. Водночас, наприкінці минулого тижня умови було змінено: учасники акції протесту тепер вимагають ухвалення закону про імпічмент Президенту.

Читайте також: Аваков: Намети під Радою профінансував соратник Януковича

Біля Верховної Ради, у Маріїнському парку, розбито наметове містечко, внаслідок чого рух центральними вулицями столиці ускладнено.

Серед протестувальників - Рух нових сил Міхеїла Саакашвілі, громадський рух "Хвиля" Віктора Чумака, партія "Альтернатива" Єгора Фірсова, партія "Демократичний альянс" (Василь Гацько та Вікторія Пташник), "Самопоміч", "Національний корпус", партія "5.10".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-