Переселенцям можуть збільшити виплати – Мінсоцполітики

Переселенцям можуть збільшити виплати – Мінсоцполітики

Укрінформ
Міністерство соціальної політики України розглядає питання підвищення виплат вимушеним переселенцям з непідконтрольних українській владі територій Донецької і Луганської областей та Криму.

Про це в ефірі Радіо "Донбас.Реалії" заявив заступник міністра соціальної політики України Микола Шамбір, повідомляє Радіо Свобода.

"Ми розглядаємо питання про невелике підвищення виплат на наступний рік. На скільки це вдасться, це питання бюджету", – сказав він.

Станом на 2 жовтня 2017 року, за даними Мінсоцполітики, зареєстровано 1 596 644 переселенці з Донбасу і Криму, отримувачам надано допомоги на 2,1 мільярда гривень.

Читайте також: Квоти для 45-річних: Мінсоцполітики визначається з санкціями щодо порушників

Після анексії Криму у квітні 2014 року на частині Донбасу розпочався збройний конфлікт. 20 лютого 2014 року Верховна Рада офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму й Севастополя Росією. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Україна і Захід також звинувачують Росію у підтримці проросійських бойовиків на Донбасі. Москва всі звинувачення відкидає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-