Захист заступника глави Міноборони оскаржив домашній арешт

Захист заступника глави Міноборони оскаржив домашній арешт

Укрінформ
Захист заступника міністра оборони Ігоря Павловського подав апеляційну скаргу на рішення суду щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив адвокат Павловського Ростислав Кравець.

"Так, нами вчора була подана відповідна апеляційна скарга, в якій ми стверджуємо, що взагалі підстав для обрання запобіжного заходу не було, тому що сама підозра є необрунтованою", - сказав Кравець.

Водночас він повідомив, що дата розгляду апеляції ще не призначена.

Як повідомлялося, 12 жовтня Солом'янський райсуд обрав для заступника міністра оборони Павловського запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Раніше Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили корупційну схему з розтрати державних коштів у сумі понад 149 млн грн при закупівлі палива для Міністерства оборони України. Було затримано заступника міністра оборони України Ігоря Павловського і директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства Володимира Гулевича.

Читайте також: Справа Міноборони: у САП пояснили, у чому підозрюють заступника Полторака

Згодом НАБУ повідомило про підозру в розтраті державних коштів при закупівлі палива ще двом чиновникам Міноборони.

Їм оголосили про підозру за ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Фото: hromadske.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-