Поліція заявляє, що 4,5 тисячі мітингуючих під Радою поводяться тихо

Поліція заявляє, що 4,5 тисячі мітингуючих під Радою поводяться тихо

Укрінформ
Під Верховною Радою, де проводять акцію мітингувальники, не зафіксовано порушень чи зіткнень. Ситуація спокійна.

Про це заявив керівник управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко в ефірі каналу «112.Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Під Верховною Радою все спокійно. Там перебуває 4,5 тисячі мітингувальників. Жодних зіткнень або інших порушень не відбулося», - заявив Крищенко.

За його словами, за правопорядком в урядовому кварталі слідкують 3,5 тисячі працівників поліції. Таку чисельність правоохоронців Крищенко пояснив тим, що згідно з попередніми заявками очікувалася присутність під будівлею Верховної Ради до 10 тисяч осіб.

Читайте також: Найєм прогнозує блокування Ради до виконання вимог мітингувальників

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня на площі Конституції під Верховною Радою у Києві проходить мітинг. Активісти партій та громадських об'єднань виступають на сцені, встановленій навпроти входу в парламент. Вони тримають у руках прапори з символікою партій "Самопоміч", "Батьківщина", "Громадянська позиція", "Рух нових сил". Основних вимог три: нові правила виборів в Раду, які включають в себе пропорційну систему з відкритими списками, скасування депутатської недоторканності, створення антикорупційного суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-