Горбатюк отримав догану через скаргу заступника Луценка

Горбатюк отримав догану через скаргу заступника Луценка

Укрінформ
Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів винесла догану начальнику Департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергієві Горбатюку.

Про це повідомляє прес-служба комісії у Facebook.

"Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією прокурорів вирішено: притягнути до дисциплінарної відповідальності начальника Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Горбатюка С.В., застосувавши до нього дисциплінарне стягнення у виді догани", - йдеться у повідомленні.

Сам Горбатюк у коментарі "Громадському" сказав, що таке рішення комісія ухвалила за скаргою заступника генпрокурора Юрія Столярчука.

Читайте також: Горбатюк сказав, хто блокує повідомлення про підозру екс-міністру юстиції Лукаш

"Річ у тім, що упродовж лютого-березня цього року Столярчук або приймав процесуальні рішення, які, на нашу думку, незаконні, або не дозволяв їх приймати. Ми їх оскаржували, а на якомусь етапі він вирішив ці справи в нас забрати", - сказав Горбатюк.

За його словами, він подавав у цьому зв'язку скаргу генпрокурору, але реакції не було. "Я в комісію (Кваліфікаційно-дисциплінарну – ред.) теж писав, мені відмовили", - додав керівник департаменту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-