"Вєсті" мають укладати договір з державою, аби залишитись у "Гулівері" - Матіос

Укрінформ
Видання "Вєсті" буде змушене звернутися до Національного агентства з питань виявлення, розшуку, та управління активами, щоб укласти договір на використання приміщень у ТРЦ "Гулівер" для продовження своєї роботи.

Про це на брифінгу у п'ятницю заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я радий, що нарешті видання "Вєсти" повинно буде звернутися до Національного агентства щодо управління активами і продовжити чи укласти з державою угоду про використання приміщень, а це 3 поверхи "Гулівера" загальним метражем майже 5 тисяч кв. м. Йдеться про те, чи зможе воно там надалі використовувати вкрадене майно", - сказав Матіос.

Він наголосив, що "ми жодним чином не зазіхаємо на редакційну політику".

"Але в нас є... бажання і намагання отримати і забрати вкрадені в українського суспільства і держави кошти", - додав головний військовий прокурор.

Читайте також: Матіос сказав, чому справою Клименка займається військова прокуратура

Як повідомляв Укрінформ, військова прокуратура за оперативного супроводження Служби безпеки 17 липня провела обшуки в приміщеннях, які належать екс-міністру доходів і зборів Олександру Клименку, в тому числі у ТРЦ "Гулівер". 

Матіос у п'ятницю, 6 жовтня, повідомив, що арештоване майно Клименка передають Нацагентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-