Раша-ТБ з Криму треба “глушити” в Україні - Нацрада

Раша-ТБ з Криму треба “глушити” в Україні - Нацрада

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення пропонує РНБО України вибудувати систему для глушіння телерадіосигналу з окупованого Криму на територію материкової України.

Про це “Крим.Реалії” розповів член Нацради Сергій Костинський.

“На сьогоднішній день є стратегія глушіння ворожого сигналу, в першу чергу, це стосується зони проведення АТО. Нацрада вже направила лист до РНБО, де ми поінформували щодо всіх телеканалів і радіостанцій, які працюють із Криму, з Красноперекопська, які мовлять на півдні Херсонської області. Ми пропонуємо РНБО вибудувати систему для глушіння цього сигналу”, – сказав Костинський.

Читайте також: Сигнал з телевежі у Покровську "прорветься" на 100 км окупованої території

Нагадаємо, 17 березня відбулося урочисте відкриття телерадіовежі в селищі Чонгар неподалік від адмінкордону з Кримом. Її встановили для відновлення мовлення українських телеканалів і радіостанцій на територію анексованого Росією півострова. Національна рада з питань телебачення й радіомовлення України 27 липня назвала п'ять українських телеканалів, які перемогли в конкурсі і незабаром почнуть ефірне мовлення на Крим. Ними стали: UA: Крим (НГТУ), Чорноморська телерадіокомпанія, ICTV, «5 канал» і «Прямий» (Тоніс). Аудиторію телеканалів складуть більше 200 тисяч кримчан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-