Міноборони обіцяє покарати п'яних офіцерів, які охороняли склади з ракетами

Міноборони обіцяє покарати п'яних офіцерів, які охороняли склади з ракетами

Укрінформ
Головне управління Військової служби правопорядку ЗСУ проводить розслідування щодо офіцерів, відносно яких 28 вересня складено протоколи про адміністративне правопорушення за розпивання алкогольних напоїв під час виконання обов’язків.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони. 

"Зазначені військовослужбовці вважаються такими, що виконували обов’язки військової служби та вчинили військове адміністративне правопорушення. За результатами службового розслідування буде прийнято рішення відповідно до чинного законодавства", - йдеться у повідомленні.

На час проведення розслідування зазначених посадових осіб, які належать до командного складу військової частини, відсторонено від виконання службових обов’язків. Особи, дії або бездіяльність яких сприяли вчиненню правопорушення, також будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Читайте також: Склад з ракетами дальньої дії охороняли п'яні офіцери – Матіос

Керівництво Збройних Сил України наголошує, що й надалі всіляко сприятиме правоохоронним органам у виявленні та покаранні осіб, які своїми вчинками ганьблять звання військовослужбовця Збройних Сил України.

Як повідомляв Укрінформ, 28 вересня головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що в одній з частин на території України на складах, де зберігаються запасні частини для ракет дальньої дії, були виявлені на місці несення служби два старші офіцери, які перебували у стані повного алкогольного сп'яніння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-