Обшуки у Мінсоцполітики: ГПУ розповіла подробиці

Обшуки у Мінсоцполітики: ГПУ розповіла подробиці

Укрінформ
Генеральна прокуратура спільно з Національною поліцією провела обшуки у заступника міністра соціальної політики України та інших службових осіб Міністерства.

Про це інформує прес-служба ГПУ. 

"Управлінням Генеральної прокуратури України з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, розслідується кримінальне провадження відносно службових осіб Міністерства соціальної політики України за фактом сприяння ними керівникам комерційних структур у здійсненні незаконного імпорту товарів на територію України без сплати податків та обов'язкових платежів до державного бюджету, а також за фактом розкрадання в особливо великих розмірах бюджетних коштів, спрямованих на оздоровлення дітей шкільного віку та соціально незахищених категорій населення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: ГПУ оголосила підозру трьом чиновникам Фонду держмайна

Прес-служба інформує, що під час розслідування вказаного провадження 28 вересня 2017 року Генеральною прокуратурою України спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції України проведено обшуки у заступника міністра соціальної політики України та інших службових осіб Міністерства соціальної політики.

Повідомляється, що на теперішній час досудове розслідування триває, з метою повного та всебічного дослідження обставин вчинених правопорушень проводяться необхідні слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-