Гройсман привітав машинобудівників із професійним святом

Гройсман привітав машинобудівників із професійним святом

Укрінформ
Уряд розглядає машинобудування як одну з найважливіших комплексних галузей промисловості, від якої залежить подальший економічний успіх країни.

На цьому наголосив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у своєму привітанні працівникам машинобудівної галузі з професійним святом.

“Сьогодні, коли вітчизняна промисловість відроджується і триває економічне зростання, від рівня підготовки спеціалістів, винагороди за їх працю, умов їх роботи залежить реалізація масштабної політики нової індустріалізації. Тому уряд розглядає машинобудування як одну з найважливіших комплексних галузей промисловості, від якої залежить подальший економічний успіх країни”, - йдеться у вітанні.

Гройсман зазначив, що українські машинобудівники, маючи значний досвід, розробляють і проектують найскладніші системи і прилади: побутову техніку і засоби радіозв’язку, устаткування для легкої і харчової промисловості, верстати і агропромислову техніку: “Наше виробництво включає в себе хімічне та будівельне машинобудування, устаткування для видобутку корисних копалин та підприємств важкої промисловості. Українські фахівці авіакосмічної галузі мають високу репутацію на світовій арені”.

Читайте також: Гройсман доручив підготувати відповідь EASA щодо закриття трьох аеропортів

Глава уряду також зазначив, що в Україні виробляється також чимало складної військової техніки, яка відповідає сучасним стандартам та робить Збройні Сили України одними з найбільш боєздатних у Європі. “Українські лікарні забезпечуються сучасним устаткуванням, що вироблено в Україні та дає змогу діагностувати і лікувати найскладніші захворювання. Фактично, існують цілі галузі промисловості, які можуть забезпечити українські машинобудівники. І разом ми здатні відновити наш потенціал!” - додав він.

Гройсман висловив переконання, що завдяки кропіткій роботі машинобудівників буде забезпечено сталий розвиток усього вітчизняного господарства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-