СБУ затримала

СБУ затримала "мінерів" Палацу спорту, Кабміну та Нацбанку

Укрінформ
Співробітники СБУ спільно з Нацполіцією затримали за останній тиждень трьох анонімів, які повідомляли про мінування у Києві Палацу спорту, будівлі Кабінету міністрів та Національного банку.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«У Черкасах правоохоронці встановили «телефонну терористку», яка погрожувала підірвати адміністративну будівлю Кабміну. Свої дії жінка пояснила проблемами з виплатою заробітної платні на підприємстві, де вона працює», - йдеться у повідомленні.

Також співробітники спецслужби затримали у Києві приїжджого з Чернігівської області, який повідомив про мінування Палацу спорту під час проведення в ньому масового заходу. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння та сказав, що зробив дзвінок з нудьги, зазначили в СБУ.

Читайте також: Хвиля "замінувань" в Росії: силовикам заборонили розповідати деталі

Крім того, із таксофону в центрі столиці ще один анонім подзвонив у поліцію, вимагаючи направити на Майдан Незалежності кілька патрулів, а в разі відмови погрожував підірвати будівлю Нацбанку України. Оперативники спецслужби затримали «телефонного терориста» поблизу автомата, з якого був зроблений виклик.

За всіма фактами вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ст. 259 Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-