Гройсман підтримує створення Міністерства ветеранів

Гройсман підтримує створення Міністерства ветеранів

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підтримує ідею створення Міністерства у справах ветеранів в Україні і має намір найближчим часом провести відповідні консультації з коаліцією.

Про це він сказав у суботу на брифінгу в рамках 14-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Міністерство ветеранів - це, безумовно, добра ідея. Вона є необхідною. І зараз ми будемо проводити консультації з коаліцією, як утворити це міністерство, у якій формі, в які терміни, і які інституційні завдання матиме нове міністерство. Тому ми зараз в технічній праці", - зазначив Гройсман.

Відповідаючи на запитання журналістів, коли буде заповнено вільні на сьогодні вакансії в уряді, Прем'єр заявив, що це також питання переговорів з коаліцією. 

"Все, що стосується роботи уряду, його форматування, заповнення вакансій - це питання коаліції. І ми поки що не починали консультацій з цього приводу, але очевидно, ті вакансії, які зараз є, мають бути заповнені. Це питання обговорення в рамках коаліції БПП і "Народного фронту" по таких міністерствах", - сказав глава уряду.

За його словами, як тільки розпочнуться ці консультації, громадськості обов'язково про це повідомлять. 

Читайте також: Кабмін не відступав від земельної реформи

Як повідомляв Укрінформ, з ініціативою створення нового Міністерства у справах ветеранів виступив у липні цього року Президент Петро Порошенко. Він звернувся до Верховної Ради та уряду з дорученням проаналізувати можливість створення нового міністерства, яке займатиметься питаннями ветеранів з тим, щоб ті "відчували свою захищеність з боку держави".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-