Військовослужбовці Нацгвардії цьогоріч отримають понад 450 квартир - Порошенко

Військовослужбовці Нацгвардії цьогоріч отримають понад 450 квартир - Порошенко

Укрінформ
Протягом нинішнього року військовослужбовці Національної гвардії України отримають більше 450 квартир.

Про це сказав Президент Петро Порошенко у суботу, 9 вересня, під час зустрічі з військовослужбовцями 8-го полку оперативного призначення Національної гвардії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Лише протягом 2017 року військовослужбовці Національної гвардії України отримають більше 450 квартир. За моїм доручення згідно з планом реформування військових формувань у повній відповідності до стандартів НАТО підготовлено проект постанови, який змінить нарахування грошового забезпечення військовослужбовцям. Хочу подякувати уряду за те, що 30 серпня ці мої пропозиції були підтримані і він увійшов у силу», - сказав глава держави.

Він наголосив, що в останні роки, в умовах складної суспільно-політичної обстановки, Президент, уряд, Рада національної безпеки і оборони та парламент зробили все для того, щоб підвищити рівень грошового забезпечення, поліпшити матеріально-технічне забезпечення гвардії, отримати нові зразки озброєння та військової техніки.

За словами Президента, значно підвищена грошова доплата за перебування в зоні АТО: «Крайнє підвищення за моїм наказом було зроблено в серпні поточного року, і вже на першій лінії український воїн отримує 10 тисяч гривень доплати».

Порошенко висловив упевненість, що професійна майстерність військовослужбовців, їх патріотизм та мужність і надалі будуть зміцнювати обороноспроможність держави.  

Читайте також: Президент вручив державні нагороди бійцям Нацгвардії

«Ще раз хотів би подякувати за блискуче виконання бойових завдань», - додав Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-