Викликали для пояснень: в СБУ пояснили інцидент з журналісткою

Викликали для пояснень: в СБУ пояснили інцидент з журналісткою

Оновлено
Укрінформ
Співробітники СБУ запросили для надання пояснень помічницю одного з проросійських пропагандистів і офіційно попередили її про недопущення протиправної діяльності на шкоду безпеці України.

Про це повідомляється на сторінці СБУ у Facebook.

"Наші співробітники дійсно вчора запросили для надання офіційних пояснень помічницю одного з проросійських пропагандистів, яка співпрацює з ним на постійній основі... Співробітники СБУ поінформували її щодо недопущення проведення можливої протиправної діяльності на шкоду безпеці України та оголосили офіційне застереження", - йдеться у повідомленні.

Після завершення бесіди жінка була вільною. За даними СБУ, вона за «гонорари» знімає відеосюжети, які надалі використовуються пропагандистом для дискредитації України в інтересах російських спецслужб.

Читайте також: Пошуки Павла Гриба: родичі звернулися до Євросуду

Як повідомляли ЗМІ, вчора від готелю "Дніпро" якісь люди увезли в авто сріблястого кольору дівчину, що встигла викинути у вікно сумочку. Свідки події знайшли у сумці посвідчення журналіста інтернет-видання. За повідомленнями ЗМІ, поліція прибула на місце інциденту лише за годину.  

Тим часом "Громадське" повідомляє з посиланням на СБУ, що йдеться про помічницю блогера Анатолія Шарія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-