Полторак нагородив волонтерів

Полторак нагородив волонтерів "за гуманітарну участь в АТО"

Фото
Укрінформ
Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак провів зустріч з волонтерами, які надають активну допомогу Збройним силам України та вручив їм відзнаки Президента України.

Про це інформує прес-служба Міністерства оборони України. 

Зазначається, що в рамках зустрічі міністр оборони поспілкувався з волонтерами, окреслив проблемні питання, які існують в українській армії, а також вислухав пропозиції і поради щодо спільного вирішення цих питань.

"Ми не стоїмо на місці. У війську відбуваються реформи, ми крокуємо вперед і країна бачить позитивні зрушення, які відбуваються у Збройних силах України", - зазначив Полторак.

За його словами, багато змін відбулося завдяки волонтерам, адже "те, що зробили волонтери та небайдужі громадяни, є надзвичайно важливим для армії".

Читайте також: Музей АТО у Дніпрі поповнився технікою з передової

Полторак подякував волонтерам за співпрацю з оборонним відомством та всебічну допомогу Збройним силам України, а також нагородив волонтерів відзнаками Президента України "За гуманітарну участь в антитерористичній операції".

"Своєю активною співпрацею зі Збройними силами України та величезною допомогою армії ви допомогли нам вийти на нові рубежі. Дякую вам за те, що ви робите для українського війська", -  наголосив міністр оборони.

Полторак вручив волонтерам відзнаки Президента України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-