Депутат міськради Рівного вимагав хабара у підприємця за нестворення проблем

Депутат міськради Рівного вимагав хабара у підприємця за нестворення проблем

Відео
Укрінформ
Депутат Рівненської міської ради викрито на хабарі, який він вимагав у приватного підприємця за те, щоб не створювати штучних перешкод у його діяльності.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що депутат вимагав п’ять тисяч доларів США від одного з місцевих приватних підприємців. За цю суму він обіцяв не створювати штучних перешкод будівельній діяльності комерсанта шляхом підготовки депутатських запитів та ініціювання перевірок контролюючих органів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Інспектор ДФС намагався продати персональні дані платників податків

Як зазначається, оперативники спецслужби задокументували, що депутат запропонував бізнесмену передати гроші через посередника. Співробітники СБУ затримали депутата та його спільника в офісі після отримання всієї суми хабара.

"Під час обшуку у приміщенні правоохоронці також виявили понад півкілограма обробленого бурштину та наркотики", - додали у СБУ.

Обох зловмисників затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їм підозри в скоєнні злочину у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-