Начальника поліції охорони Будника відсторонили від посади ще 23 серпня - ГПУ

Начальника поліції охорони Будника відсторонили від посади ще 23 серпня - ГПУ

Укрінформ
Начальника Департаменту поліції охорони Нацполіції Сергія Будника, якого звинувачують в отриманні хабара, відсторонено від виконання службових обов’язків до завершення службового розслідування.

Про це повідомляє Генеральна прокуратури України. 

“У середу, 23 серпня 2017 року, начальника Департаменту поліції охорони Національної поліції України генерала поліції третього рангу відсторонено від виконання службових обов’язків до завершення проведення службового розслідування наказом голови Нацполіції України”, - йдеться в повідомленні. 

Після завершення службового розслідування відповідне клопотання буде знову подано до суду Генеральною прокуратурою, наголосили у відомстві.

Читайте також: Арештований за хабар начальник поліції охорони вийшов під заставу

Як повідомлялося, 22 серпня співробітники ГПУ викрили на хабарі начальника Департаменту поліції охорони Сергія Будника, який через посередника вимагав, крім офіційних платежів, понад 80 тис. грн щомісяця за надання послуг з фізичної охорони.

Печерський райсуд Києва обрав Буднику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю застави у розмірі 128 тисяч гривень.

28 серпня Будник був звільнений із Лук'янівського СІЗО після внесення застави.

Водночас деякі ЗМІ у середу повідомили, що Будник і далі виконує службові обов'язки, оскільки, згідно з рішенням Печерського районного суду Києва, його не відсторонили від посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-