Суд заарештував генерала поліції Будника

Суд заарештував генерала поліції Будника

Укрінформ
Печерський райсуд Києва обрав начальнику Департаменту поліції охорони Нацполіції Сергію Буднику, затриманому на хабарі, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

"За клопотанням Генеральної прокуратури України 25.08.2017 Печерським районним судом міста Києва начальнику Департаменту поліції охорони Національної поліції України та посереднику при одержанні неправомірної вигоди обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 128 тис. грн кожному. Досудове розслідування триває", - зазначили в ГПУ.

Як повідомлялося, співробітники ГПУ 22 серпня викрили на хабарі начальника Департаменту поліції охорони Будника. Він через посередника вимагав, крім офіційних платежів, понад 80 тис. гривень щомісяця за надання послуг з фізичної охорони.

Читайте також: Начальник поліції охорони Нацполіції Будник погорів на хабарі

Будник - генерал поліції третього рангу, заслужений юрист України. У 2008-2010 роках працював заступником начальника Департаменту ДАІ. У 2010-2014 - начальником Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України. З жовтня 2014 - в.о. начальника Департаменту Державної служби охорони. Нині начальник Департаменту поліції охорони.

Фото: asn.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-