Гройсман привітав авіаторів із професійним святом

Гройсман привітав авіаторів із професійним святом

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав із професійним святом працівників авіаційної та авіабудівної галузі.

Текст привітання опубліковано на Урядовому порталі. 

"Розвиток авіаційної галузі є одним з пріоритетних завдань, які перед собою ставить уряд, адже це не лише зростання авіабудівного виробництва, а й нарощення транспортного потенціалу та залучення зовнішніх інвестицій. Українська авіація - це візитівка нашої держави на глобальному ринку, наша гордість і національне надбання", - йдеться у привітанні.

Гройсман наголосив, що "майстерність і високий професіоналізм українських фахівців дають впевнені підстави віднести Україну до світового клубу країн, які здатні вирішувати найскладніші завдання у галузі авіаційного будівництва: випуск регіональних транспортних і пасажирських літаків, вертольотів, безпілотників, апаратів малої авіації, двигунів і навігаційних приладів. Україна здатна забезпечити повний виробничий цикл створення авіатехніки та комплектуючих пристроїв".

Читайте також: У Криму активніше відзначають День Незалежності України, ніж торік – Умеров

Прем'єр-міністр відзначив значну роль у роботі авіації конструкторів-винахідників, "романтичний запал і напружену відповідальну роботу льотчиків".

За його словами, на окрему подяку заслуговують "наші пілоти транспортних, пасажирських, а також військових літаків, які на високому професійному рівні надійно захищають нашу країну від агресора".

Гройсман побажав усім працівникам авіабудівної галузі та авіації міцного здоров’я, добробуту, нових висот, безхмарного і мирного українського неба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-