Друга партія кавунів “припливе” у Київ до 1 вересня

Друга партія кавунів “припливе” у Київ до 1 вересня

Укрінформ
Другу партію кавунів планують завантажити на баржу 25 або 26 серпня та вже 1 вересня доправити до столиці.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу розповіли в Херсонській обласній державній адміністрації.

"Через погані кліматичні умови, що склалися на Херсонщині, дещо зменшився врожай кавунів, вони попеклися на сонці, і тому баржа відчалить або 25-го, або 26 серпня і до Києва має прибути вже 1 вересня", - повідомили в ОДА.

Читайте також: Найбільші в Україні кавун, диню та гарбуз вибрали на фестивалі

Також у відомстві зазначили, що поставку планували здійснити раніше, але через зменшення врожаю її відклали.

Як повідомлялося, поставки херсонських кавунів баржею до Києва здійснюються в рамках проекту «Створення ефективного логістичного ланцюга постачання плодово-овочевої продукції». Підписантами проекту виступають компанія ТОВ СП «Нібулон», торговельна мережа «Сільпо», проект Агентства США з міжнародного розвитку ( United States Agency for International Development, USAID) "Підтримка аграрного та сільського розвитку", а також фермери Херсонської області: компанія "Південний експорт", кооператив "Південний союз", фермерські господарства "Успіх", "Вікторія 8", "Алмаз", "Південна земля", ПП Олександр Синенко. 

4 серпня до Переяслава-Хмельницького (Київська область) баржею прибула перша партія кавунів з Херсонщини, яка була розпродана за 2 дні у столичних супермаркетах мережі "Сільпо". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-