Геращенко: Матері Агеєва слід апелювати до Путіна, який послав її сина в Україну

Геращенко: Матері Агеєва слід апелювати до Путіна, який послав її сина в Україну

Відео
Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко радить матері затриманого в Україні російського військового Віктора Агеєва звернутися до президента РФ Володимира Путіна, який відправив армію в Україну.

Про це вона заявила в ефірі "5 каналу", коментуючи звернення матерів Агєєва та Клиха до Петра Порошенка.

"Хочу наголосити, що родини заручників знаходяться у важкому психологічному стані і я розумію цей їх стан, коли твоя близька людина знаходиться незаконно в тюрмі і ти не маєш можливості навіть поговорити з нею, то родини заручників кидаються в усі сторони… Тобто психологічний стан родичів українських заручників мені зрозумілий. Але для мене є найбільша підлість так званого ліберального журналіста, який використовує ці речі, по-перше "ліберальний" журналіст "Новой газети" має звернутися до Путіна, президента своєї країни, який розпочав війну проти України, з вимогою вивести війська і звільнити українців – оце буде чесно. Це я говорю про українську сторону, а що стосується тієї жінки з Росії, яка відвідала тут свого сина, якого вона, на жаль, недостойно виховала, то їй теж треба апелювати до президента своєї країни, який її сина, кадрового військового послав в Україну вбивати українців", - сказала Геращенко.

Читайте також: Окупанти у Мінську вимагали звільнити російського "потіряшку" Агеєва - Геращенко

Вона запевнила, що влада робитиме все можливе для звільнення українських заручників, але не допустить, аби Україну шантажували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-