Антикорупційники України та Румунії домовилися про співпрацю

Антикорупційники України та Румунії домовилися про співпрацю

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції співпрацюватиме з Антикорупційним генеральним директоратом Міністерства внутрішніх справ Румунії.

Відповідний протокол про співпрацю у сфері запобігання корупції підписали у вівторок голова НАЗК Наталія Корчак та заступник генерального директора Антикорупційного генерального директорату МВС Румунії Костянтин Преоцясе, повідомляється на сторінці НАЗК у Facebook.

"Голова Національного агентства з питань запобігання корупції України Наталія Корчак та заступник генерального директора Антикорупційного генерального директорату Міністерства внутрішніх справ Румунії Костянтин Преоцясе підписали Протокол про співпрацю у сфері запобігання корупції", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: НАЗК знайшло порушення у декларації заступника голові Харківської ОДА

Відповідно до підписаного протоколу, сторони домовились здійснювати консультації та обмінюватись інформацією і досвідом в галузях запобігання корупції та сприяння доброчесності за такими напрямками, як оцінка корупційних ризиків на секторальному рівні, розробка заходів щодо їх усунення, зміцнення міжвідомчого співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-