МЗС запустило проект

МЗС запустило проект "Селфі з прапором"

Укрінформ
Міністерство закордонних справ започаткувало новий проект "Селфі з прапором" до Дня Державного Прапора України, для участі в якому треба опублікувати у соцмережах фото з прапором у своєму улюбленому місці в межах нашої держави.

Про це МЗС повідомило у Facebook.

"Друзі, настав час відпусток! І традиційно до Дня Державного Прапора України 23 серпня МЗС запускає новий проект "#SelfieWithFlag", - йдеться у повідомленні.

У МЗС нагадали, що минулого року запрошували наших співгромадян сфотографуватися з прапором України за кордоном. "Цього року ми пропонуємо вам наступне: ми впевнені, що у кожного українця є свій улюблений затишний куточок і в Україні. Тому, друзі, беремо державний прапор і вирушаємо підкорювати прекрасні куточки та міста нашої Батьківщини", - зазначили автори ідеї.

Для участі у проекті слід опублікувати фото з прапором у своєму улюбленому місці в межах України   на своїх акаунтах Facebook, Twitter та Instagram, додавши хештег #SelfieWithFlag або #СелфізПрапором.

Читайте також: Українські танцюристи станцювали гопак перед парламентом Канади

У День Державного Прапора 23 серпня найбільш креативні та захоплюючі світлини будуть опубліковані на всіх сторінках соцмереж МЗС, а фото-переможець стане обкладинкою акаунтів МЗС у соціальних мережах до кінця літа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-