Полторак і Муженко привітали спецпризначенців ЗСУ

Полторак і Муженко привітали спецпризначенців ЗСУ

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак зазначив, що за короткий час силам спеціальних операцій ЗСУ вдалося  стати добре підготовленими професіоналами військової справи.

На цьому Полторак наголосив у своєму вітанні з нагоди річниці створення Сил спеціальних операцій ЗСУ, повідомляє Міноборони.

«Сьогодні особовий склад поєднує в собі високу мотивацію, хороший бойовий дух та відмінну військову підготовку. Саме ці складові й дозволяють успішно виконувати завдання, які стоять перед Силами спеціальних операцій. Щиро вдячний військовослужбовцям Сил спеціальних операцій за ратну службу та вагомий внесок у нашу спільну справу - захист України», - додав міністр.

Начальник Генерального штабу Збройних сил України - головнокомандувач ЗСУ генерал армії Віктор Муженко переконаний, що з часом про подвиги спецпризначенців ЗСУ будуть знімати фільми.

Про це він написав у Facebook.

«Успіху і перемоги вони досягають систематичними активними діями. Вони ті, які тихо виконують свої завдання, тихо повертаються і не потребують слави. Вони починають робити те, що потрібно. Потім роблять те, що можливо. А після цього - роблять неможливе. Прийде час і про їхні подвиги і бойові операції будуть знімати фільми», - написав Муженко.

У зверненні до спецпризначенців начальник Генштабу наголосив: «Країна гордиться вами».

Як повідомляв Укрінформ, 29 липня в Україні відзначається День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Свято встановлено для сприяння подальшому розвитку національних військових традицій, військово-патріотичного виховання молоді та її готовності до захисту Батьківщини відповідно указу Президента від 26 липня 2016 року. 

Читайте також: Турчинов: Сили спецоперацій стали взірцем для всієї армії

Сили спеціальних операцій - окремий вид Збройних сил, який складається із добре навчених та мотивованих військових, здатних вести підривну діяльність в тилу ворога, організовувати партизанську боротьбу на окупованих територіях, звільняти або захоплювати важливих заручників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-