Вбивство Вороненкова: суд залишив під вартою підозрюваного у співучасті

Вбивство Вороненкова: суд залишив під вартою підозрюваного у співучасті

Укрінформ
Апеляційний суд Києва залишив під вартою Ярослава Тарасенка, який підозрюється в причетності до вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Відповідне рішення було ухвалене 25 липня, повідомляє прес-служба суду.

"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: ухвалу слідчого судді Голосіївського районного суду міста Київ від 16 червня 2017 року – залишити без змін", - йдеться в постанові суду.

Таким чином, Тарасенко перебуватиме під вартою до 13 вересня поточного року. У повідомленні йдеться, що скаргу на рішення суду першої інстанції подали адвокати Тарасенка.

Читайте також: Вбивство Вороненкова: ГПУ провела ще один обшук у справі

16 червня Голосіївський райсуд столиці заарештував на 2 місяці без права на заставу підозрюваного у справі про вбивство Вороненкова активіста "Павлоградської самооборони" Ярослава Тарасенка.

Вороненкова вбили 23 березня 2017 року біля готелю у Києві, він був зі своїм охоронцем. Невідомий відкрив по них вогонь. Поранений охоронець зміг застосувати зброю у відповідь і поранив нападника. Убивцею виявився екс-боєць батальйону "Донбас" Павло Паршов. Згодом він помер у лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-